Xonu - Website - Achtergonden
You can't avoid pain, but you can overcame it. Paulo Coelho
COACHING BEDRIJVEN
PERSOONLIJKE COACHING
MIJN VERHAAL
THERAPIEËN
WORKSHOPS
VOOR WIE EFT
TARIEVEN
TIPS EN FILMPJES
ERVARINGEN
THERAPIE IN DE OMGEVING UTRECHT, LEIDSCHE RIJN, VLEUTERDWEIDE, DE MEERN, VLEUTEN, MAARSSEN, HARMELEN & WOERDEN


MIJN VERHAAL

Hallo ik ben Sheeda Jaggoe 42 jaar.
Ik heb een HBO opleiding EFT therapeut gevolgd bij Ben Meijer. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze opleiding. Hier leerde ik EFT toe te passen maar ook andere technieken om sneller in je kracht te staan. 
Als eerste behandelde je je eigen trauma’s. Dit is uiteraard eerst nodig voor je cliënten gaat behandelen. Dit alles, om zo voorbereid en een voorbeeld te zijn voor wat mogelijk is voor anderen.

Waarom begon ik met EFT
Verdrietig, teleurgesteld, in de steek gelaten, boos en schuldgevoelens dat waren de gevoelens die aan mij knaagden. Ik kon gewoon niet verder zo, ik moest hier wat aan doen maar wat. Mijn omgeving begon hier last van te krijgen. Ik wilde mij weer goed voelen, maar hoe kon ik dit snel bereiken?

EFT filmpjes op youtube
Op YouTube ontdekte ik een filmpje E.F.T. Emotional Freedom Technique dat sprak mij wel aan. Ik deed degene op YouTube na en voelde mij binnen een half uur al een stuk beter. Dit smaakte naar meer. De dagen die er op volgden bekeek ik zoveel mogelijk EFT filmpjes op YouTube. Een jaar lang was ik geestelijk een wrak, maar binnen korte tijd begon ik mij geestelijk zo sterk te voelen dat ik mijn problemen van een afstand kon bekijken.

Het werkt ook bij anderen
2 weken later zat ik in de auto met een vriendin, ze had liefdesverdriet en ze huilde zo hard dat ik haar zo snel mogelijk wilde helpen. Ik begon de EFT technieken toe te passen en ze deed mij na. Binnen een half uur begon ze erg hard te lachen. Ik keek haar aan en vroeg wat is er? Ik voel mij zo goed wat is dit? Dit is EFT. Ik wilde door deze ervaring meer weten van EFT. Dit werkte dus niet alleen snel bij mij, maar ook bij anderen.


Sheeda Jagoe

E-mail: info@xonu-eft.nl

Phone: 06 42 72 88 92