Xonu - Website - Achtergonden
You can't avoid pain, but you can overcame it. Paulo Coelho
COACHING BEDRIJVEN
PERSOONLIJKE COACHING
MIJN VERHAAL
THERAPIE√čN
WORKSHOPS
VOOR WIE EFT
TARIEVEN
TIPS EN FILMPJES
ERVARINGEN
THERAPIE IN DE OMGEVING UTRECHT, LEIDSCHE RIJN, VLEUTERDWEIDE, DE MEERN, VLEUTEN, MAARSSEN, HARMELEN & WOERDEN


ERVARINGEN

 
Dirk uit Utrecht 32 jaar
 
"Onlangs heb ik een uitgebreide sessie gehad bij Sheeda om mijn verloren zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Tijdens de sessie heeft zij door het stellen van gerichte vragen de oorzaken van mijn probleem geadresseerd. In de daaropvolgende behandeling hebben we door met name tikmethodieken hier op een prettige wijze aan gewerkt. Na de sessie voelde ik me gelijk sterker. Daarnaast heb ik ook diverse handvatten meegekregen die ik zelf kan toepassen als ik merk dat mijn vertrouwen wankel is.”
 
Ik heb Sheeda ervaren als een kundig EFT Therapeut en een professional die weet waar ze mee bezig is. Ik kwam bij Sheeda, met nogal wat kwesties uit mijn verleden, welke mij in de weg stonden. Zij heeft mij geholpen deze punten te benoemen, waardoor ik hier aan kon gaan werken. Tevens heeft ze mij geholpen positiever in het leven te staan, door mij anders naar zaken te laten kijken. Ik voel mij nu duidelijk beter.
 
 
Mijn naam is Elfriede Crauth, 
 
Ik heb net een sessie of eigenlijk drie sessies gehad bij Sheeda en het is eigenlijk bizar wat er gebeurd is. 
Ik heb toen ik 6 jaar oud was, slangenangst gekregen. In de dierentuin altijd opgelet waar zijn de slangen. Als er een gesprek begon daarover meteen stop gezegd.
Twee weken geleden de nicht van mijn vriend begon ze erover hoe ze een wurgslang om haar nek had gekregen voor haar was het hartstikke leuk.
Het einde van het verhaal ken ik helemaal niet want ik ben gelijk naar de keuken gelopen want ik ben zo bang, uberhaupt te horen en ik bang was.
 
Ja en dus 33 jaar lang, ik heb nu 3 sessies gehad met Sheeda.
Het is gewoon bizar ik kan naar youtube filmpjes kijken met slangen daarin
The world most dangeres snakes en ik ben helemaal alleen thuis en ik kan daar naar kijken en ik ben niet bang.
Ja life is good.
Volgend week ga ik op vakantie naar Costa Rica het is waarom ik het traject uberhaupt ben begonnen en ik kan mij gewoon op de vakantie verheugen. Ik was een beetje bang ja zou het werken want ik heb duits als moedertaal, we hebben gewoon in het nederlands getapt dat ging hartstikke goed.
 
Ja ik verheug mij op de vakantie en ben wel benieuwd of er een slang van de boom hangt.
En ik kijk er naar uit met rust ernaar kan kijken en denken jij mag er zijn en ik mag er zijn en ik ben veilig.
Ik dacht mijn hele leven ik heb het gewoon en ik moet ermee leven. 
Voor mij is er echt een wonder gebeurd.
Ik ben Sheeda heel erg dankbaar, ik hoop dat ze dit nog heel veel mensen kan geven deze vrijheid.
 
Chico 38 jaar

Dankzij Sheeda heb ik afsheid genomen van mijn woede.

Vorig jaar (2015) heb ik samen met mijn broer en zussen moeten toezien dat onze moeder bijna 2 weken op haar sterfbed op haar oudste zoon heeft moeten wachten.

We hadden gebeld, gesmeekt en gehuild erom, maar hij kwam niet opdagen, omdat hij er "moeite" mee had. Uiteindelijk heeft ze de strijd opgegeven en hierdoor kampte ik maandenlang met veel slapeloze nachten, woede-uitbarstingen en huilbuien.

Toen ik mijn verhaal aan Sheeda vertelde heeft ze het met haar deskundige aanpak behandeld en kan ik nu zeggen dat ik de situatie van een afstand kan bekijken.

Nogmaals BEDANKT dat je mij van deze last heb weten te verlossen! Chico

Sheeda Jagoe

E-mail: info@xonu-eft.nl

Phone: 06 42 72 88 92