Xonu - Website - Achtergonden
You can't avoid pain, but you can overcame it. Paulo Coelho
COACHING BEDRIJVEN
PERSOONLIJKE COACHING
MIJN VERHAAL
THERAPIE√čN
WORKSHOPS
VOOR WIE EFT
TARIEVEN
TIPS EN FILMPJES
ERVARINGEN
THERAPIE IN DE OMGEVING UTRECHT, LEIDSCHE RIJN, VLEUTERDWEIDE, DE MEERN, VLEUTEN, MAARSSEN, HARMELEN & WOERDEN


EFT COACHING/THERAPIE UTRECHT

Verbeter werkprocessen binnen organisaties en bedrijven door coaching, therapie, massage en sport. Er wordt veel gevraagd en verwacht van leidinggevenden en medewerkers en beroep gedaan op hun instelling en capaciteiten.

Waarin kunnen medewerkers werkprocessen verbeteren, contact met elkaar verbeteren, met meer plezier naar het werk gaan, na ziekteverzuim weer werken, beter met elkaar communiceren, omgaan met kritiek en doelen binnen het bedrijf halen.

Je kan na het verwerken van bepaalde thema's op het werk of in privé situaties meer uit jezelf halen en daar heeft iedereen baat bij.

Hoe kan ik ondanks mijn privé situatie toch goed functioneren? Hoe kan ik ondanks ik weet dat de organisatie gaat inkrimpen rustig blijven, hoe kan ik met meer plezier naar het werk gaan, hoe kan ik zekerder worden op de werkvloer, hoe kan ik meer uit mijn team halen, stress verminderen op de werkvloer, ziekteverzuim verkorten en terugdringen.

Door coaching, therapie, massage en sport te combineren zorgen wij ervoor dat leidinggevende(n) en medewerkers mentaal, emotioneel en fysiek sterker worden.

Door het doelbewust vinden naar antwoorden, inzichten en oplossingen creëer je meer succes in je bedrijf en op de werkvloer.

Coaching/therapie met als doel verbeteren van werkprocessen. Samen richten wij ons licht op de thema’s wat op dat moment speelt zodat we de negatieve overtuigingen kunnen verwijderen om zo tot andere inzichten te komen.

Kijken we waar je kracht ligt zodat je het beter kan inzetten binnen je bedrijf of organisatie.

Dit zorgt ervoor dat het personeel effectiever, met meer plezier en gemotiveerder hun werk kunnen doen.
Massage kan o.a. bijdragen aan het opsporen van emotionele blokkades. Met stoelmassage op de werkvloer worden werk gerelateerde klachten en stress aangepakt. Voordelen hiervan zijn vermindering van schouder-, nek- ,arm- en rugklachten. Maar het blijft niet daarbij, want aangezien lichaam en geest nauw samen zijn verbonden kunnen we sneller de link leggen op de werkelijke emotionele staat van de deelnemer. Van daar uit kunnen we de blokkades van de deelnemer gericht aanpakken voor een sneller herstel. Bijkomende voordelen zijn; meer werkplezier, creatiever en productiever na een behandeling.

Fysiek en mentaal sterker door sport. Naast coaching/therapie begeleiden wij medewerkers ook tijdens hun krachtraining. Er wordt beroep gedaan op de vele voordelen van het sporten waaronder doorzettingsvermogen en eigen kracht van het lichaam. Hierdoor vergroot het zelfvertrouwen zowel fysiek als mentaal.

Sheeda Jagoe

E-mail: info@xonu-eft.nl

Phone: 06 42 72 88 92